Rólunk

Egy régi ötlet kezd megvalósulni most...

Talán ezzel tudnánk legjobban kifejezni mindazt, amin az utóbbi időben dolgozunk.  Munkánk eredménye az MWE – egy új cég, ambíciózus tervekkel, újgenerációs filozófiával. 

Nem az MWE az első vállalkozásunk. A Mewocont 2013-óta aktív szereplője a hazai ipari elektronikai szektornak. Országszerte számos helyen üzemelnek a rendszereink által vezérelt üzemek, gyártósorok. Ez alatt az idő alatt sok mindent megtanultunk, ráadásul szeretjük is, amit csinálunk.

Mindig is célunk volt, hogy kereskedelmi területen is megjelenjünk. Végül az a döntés született, hogy e szektor megérdemel annyi figyelmet, hogy egy új cég alapításával indítsuk útjára ezen törekvéseinket.

cdn_helper

Rendben... de mit árulunk?

Nem véletlenül említettük, hogy lassan egy évtizede a vezérléstechnikában dolgozunk. Sőt, szakmai tapasztalatunk egészen a 2000-es évek elejéig nyúlik vissza. Rengeteg tapasztalatot gyűjtöttünk, tanulhattunk a hibákból – mára sok elégedett ügyfelünk bizonyítja, hogy megérte. 

Az MWE által forgalmazott termékek túlnyomó részét használjuk, vagy használtuk már ipari rendszereink kivitelezésekor. Éppen ezért nem csak terméket értékesítünk, hanem valódi, tapasztalatainkon alapuló támogatást tudunk nyújtani partnereinknek. 

Bízunk benne, hogy a hazai piacon már jelenlévő termékek mellett új, itthon eddig kevésbé ismert gyártók termékei is népszerű elemei lesznek kínálatunknak. Munkatársainkkal azon dolgozunk, hogy egy modern, ügyfélköpontú vállalkozássá válhasson az MWE. 

Üdvözlettel:

Kalmár Balázs
ügyvezető

Kalmár Norbert
ügyvezető

Török János
ügyvezető